Menu
Afbeelding: amefa_NL2
Hoofdkantoor Amefa in Apeldoorn

Over Amefa

Bij Amefa vind je alles voor in de keuken: van roestvrij staal bestek tot gietijzeren braadpannen, tot keukenmessen. Vanaf het moment dat je begint met koken tot het moment dat je gezellig met de familie aan tafel zit: genieten doe je met Amefa. Met onze merken Amefa, Richardson Sheffield, Lou Laguiole, Sabatier, Cuisinox, Couzon en Médard de Noblat ontwerpen, produceren en leveren we alle producten die je nodig hebt in de keuken. We gaan verder dan alleen het leveren van onze producten, we helpen bedrijven ook bij marketing, nieuwe ideeën, schappresentatie, etc. Zo zijn we een gewaardeerde, betrouwbare partner en bieden we de voordelen van een international met de snelheid, toewijding, persoonlijke aandacht en flexibiliteit van een klein lokaal bedrijf. 

Afbeelding: Laenderbestecke_NEW_M

Amefa heeft 6 dochterondernemingen in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Polen en China. Vanuit deze ondernemingen wordt er naar meer 55 landen geëxporteerd. Dit gebeurt voor zowel de professionele als de consumentenmarkt.

Al onze producten ondergaan strenge kwaliteitscontroles. Amefa is toegewijd aan het verbeteren van de werkomgevingen in onze gehele bedrijfstak. Om dit te bewerkstelligen is Amefa lid van het BSCI (Business Social Compliance Initiative).